Linda Runn
Om mig:
I norrköping bor denna tvåbarnsmamma som i augusti 2008 upptäckte den tidsödande sysselsättningen "Baka tårta" I den här bloggen kommer hon visa det som bakas och lite från vardagen som tvåbarnsmor och sambo.

Josefine's 30 års tårta

Idag ska Josefine fira sin stora födelsedag med släkten.
Hon önskade champagnemousse och vit chokladganache som fyllning i tårtan.
Och jag fick för första gången göra champagnemoussen som jag länge velat pröva men inte haft något tillfälle till.
Både sambon, svärmor, svärfar (som var här vid tillagningen) och jag tyckte den var god!
Hoppas även Josefine och släkten tycker det.

Tårtan ville hon ha i samma stil som Malin's 40 års tårta men i rosa toner istället för lila.





Tårtan innehöll:
Ljusa bottnar, champagnemousse, vit chokladganache, spacklad med grädde, täckt med sp, dekorerad med sp och sockerkulor






Kommentarer
Postat av: Hanna - Bakfnatt

Wow, den här tårtan tycker jag är väldigt, väldigt fin! Den känns så "ren" och är lagom dekorerad. Dessutom är färgerna helt fantastiska!

2010-03-28 @ 17:05:24
URL: http://www.bakfnatt.blogspot.com
Postat av: Maria

Jättefin!!! Och den lät god också, måste nog prova göra den kombon här framöver :)

2010-03-28 @ 20:17:52
URL: http://www.tartsmulan.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Det är en sån ställning med pinne i mitten... trevåningar..



Kram

Pernilla

2010-03-28 @ 21:33:04
URL: http://pernellis.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vilken trevlig blogg!

Återkommer gärna för tips till egna tårtor och andra bakverk.

2010-04-25 @ 14:40:28
Postat av: Elin

Hej, otroligt fin tårta!

Vad har du använt för utsickare till blomman som är närmast kameran på sista bilden?

/Elin!

2012-03-23 @ 11:11:34
URL: http://www.elinsbakficka.se
Postat av: Linn

Hej!
Vilka fina tårtor du gör. Jag är sjukt imponerad. Jag försöker nämligen själv försöka lära mig göra egna tårtor och undrar hur du gör dekorkanten längst ner på tårtan?

Mvh Linn

Svar: Hej och tack så jättemycket!
För att göra pärlbandet har jag använt det här verktyget http://lindarunn.se/2009/november/parlband-guiden-till-fina-parlband-utan-ska.html

Med vänlig hälsning, Linda
Linda Runn

2015-01-18 @ 23:14:23
URL: http://hellstromlinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Rund tårta
Diameter cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Fyrkantig tårta
Längd cm
Bredd cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Matbloggstoppen

RSS 2.0