Linda Runn
Om mig:
I norrköping bor denna tvåbarnsmamma som i augusti 2008 upptäckte den tidsödande sysselsättningen "Baka tårta" I den här bloggen kommer hon visa det som bakas och lite från vardagen som tvåbarnsmor och sambo.

Gifta i 11 år!

Idag firar min mamma och hennes man 11-årig bröllopsdag och det ska så klart firas med tårta!

Den är fylld med päronkräm med marsánpulver, after eight ganache, spacklad med gräddliknande smörkräm smaksatt med päronarom (helt underbar god) täckt med sp och dekorerad med sp och pärlemorpärlor (bladen är dock gjorda i marsipan och torrborstade med pulverfärg)








När jag höll på att fota kom små, små fötter trippandes in i köket och undrade vad jag gjorde


Såå sööt!


Just nu doftar det underbart från köket av chokladmuffins som vi ska bjuda på imorgon tillsammans med skumbanantopping

Vi ses imorgon

Kommentarer
Postat av: Erika

Hur gör du skumbanantoppingen?

2010-03-24 @ 17:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Rund tårta
Diameter cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Fyrkantig tårta
Längd cm
Bredd cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Matbloggstoppen

RSS 2.0