Linda Runn
Om mig:
I norrköping bor denna tvåbarnsmamma som i augusti 2008 upptäckte den tidsödande sysselsättningen "Baka tårta" I den här bloggen kommer hon visa det som bakas och lite från vardagen som tvåbarnsmor och sambo.

Chokladganache

Chokladganache kan göras på de flesta chokladsorter

Ca 200 gram choklad av valfri sort
3 dl vispgrädde

Dela ner chokladen
Hetta upp grädden men låt den inte koka
Rör ner chokladen och smält den på svag värme, får inte koka
Häll över i en skål (gärna en du kan vispa i)
Och låt stå kallt i kylen i minst 6 timmar (gärna över natten)
Vispa upp till ett härligt fluff.
 
Trackback

Rund tårta
Diameter cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Fyrkantig tårta
Längd cm
Bredd cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Matbloggstoppen

RSS 2.0