Linda Runn
Om mig:
I norrköping bor denna tvåbarnsmamma som i augusti 2008 upptäckte den tidsödande sysselsättningen "Baka tårta" I den här bloggen kommer hon visa det som bakas och lite från vardagen som tvåbarnsmor och sambo.

Enya´s doptårtor i ceriserosa

Den här dopbeställningen skulle inte vara någon klassisk doptårta utan i starkt ceriserosa med quiltade kanter och gärna prinsesskrona i gult på.

3 tårtor blev det varav namnen och datumet skulle stå på separata tårtor.
Den 3:e tårtan skulle bara passa in med de andra 2 och då valde jag att sätta kronan på den med flickans namn på.






Tårtorna innehöll:
Chokladbottnar, rårörda hallon med marsan, glasscreme, spacklade med grädde, täckta med sp, dekorerade med sp och silverkulor

Tårtbrickor från Siluett of Sweden






Kommentarer
Postat av: Lotte

gud vad fina o vilken härlig färg!!

Jag har lagt upp bilder idag på mina första doptårtor =)



/Lotte

2011-03-06 @ 18:36:41
URL: http://bullemamman.blogg.se/
Postat av: Karin / bevemyrs blogg

Oj, vilka fina tårtor, kanterna ser så otroligt söta och lockande ut!:)

2011-03-06 @ 19:12:52
Postat av: mani

ooh vilken fin tårta, Snälla snälla kan inte du vis ahur man gör de där kryssen på tårtans sida med en kula i din steg för steg kategori? jag älskar hur detta har en sån fin effekt på tårtan, du har klart bästa tårthemsidan!!! Ett plus för att du visa hur vi andra kan lära oss också. kraam mani

2011-03-12 @ 20:01:07
Postat av: Linda Runn

Mani:

Jag har en steg-för-steg beskrivning på hur jag gör quiltkanterna.



Mvh Linda Runn

2011-03-12 @ 22:30:44
URL: http://lindarunn.blogg.se/
Postat av: Emma Roodla - Fotograf

Guud vad du är duktig på att baka :)!!

2011-03-20 @ 23:14:35
URL: http://babiidarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Rund tårta
Diameter cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Fyrkantig tårta
Längd cm
Bredd cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Matbloggstoppen

RSS 2.0