Skimrande bröllopstårta med färska rosor

Denna sagolika bröllopstårta var underbar att få baka.
För första gången skulle jag dekorera med riktiga, färska rosor.
Och jag fick fråga mig fram till det bästa sättet att fästa blommorna i tårtan.
Att bara sticka blommorna rätt ner i tårtan är inte bra och jag fick rådet att använda sugrör.
Jag ska visa er steg-för-steg hur jag gjorde i ett annat inlägg.
Men nu åter till tårtan och en massa bilder




Ser ni hur vackert den skimrar?
Det syns bäst på den första bilden.
Jag sprayade hela tårtan med en pearl dust och dekorerade mellantårtan med pärlemor sockerkulor.
Tårtan innehöll chokladtårtbotten i 3 olika storlekar anpassad för 60 bitar (30, 25 och 20 cm) päronmousse, och glasscreme, tårtan var sedan spacklad med marängsmörcreme om jag minns rätt (annars grädde) och täck med ballinas vanilj sockerpasta.

Kommentarer 
   
    
     Postat av: Janne Nilsson
    
    Hej Linda!
Jag undrar hur länge färska blommor kan hålla sig när man väll har satt dem på tårtan? Det är ju trist om blommorna är lite vissna när brudparet ska skära upp tårtan :)
Med vänliga hälsningar
Janne 
                    
                    
                        Svar:
                        
                    
                    
                        Linda Runn
                    
                    
    
   
    
     Postat av: Anonym
    
    Hej! Finns det där inlägget någonstans på bloggen om hur du fäste rosorna? :)
                    
                    
                        Svar:
                        
                    
                    
                        Linda Runn
                    
                    
    
   
   
  
	
	Trackback
	
	
 

 
      
 



