Linda Runn
Om mig:
I norrköping bor denna tvåbarnsmamma som i augusti 2008 upptäckte den tidsödande sysselsättningen "Baka tårta" I den här bloggen kommer hon visa det som bakas och lite från vardagen som tvåbarnsmor och sambo.

Lingonmousse

 
Lingonmousse - Räcker till ett lager i en tårta med diameter 20-24cm

200g lingon, frysta eller färska
½ dl socker
½ dl vaniljkrämspulver (snabbmarsanpulver)
1 dl florsocker
2 dl vispgrädde

Koka ihop lingon och socker tills lingonen mjuknat, ca 5-10 minuter
Blanda ner snabbmarsanpulver och florsocker i lingonen
Vispa grädden halvhård och vänd ner i bär-blandningen







Trackback

Rund tårta
Diameter cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Fyrkantig tårta
Längd cm
Bredd cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Matbloggstoppen

RSS 2.0