Högklackad skotårta
Åldern håller vi lite hemlig :) inte för att det är någon dålig ålder!
Men det är något med kvinnor och deras ålder.. den ska vara hemlig!
Stort Grattis Heidi, hoppas du gillar tårtan som blivit beställd i smyg till dig.
Tårtan pryddes av en högklackad sko med nitar gjord i sugarpaste
Tårtan innehöll:
Ljusa bottnar, dumlekolakräm, hallonmousse, spacklad med grädde, täckt med sp, dekorerad med sp och sockerkulor
Vilken härligt tårta, ser så kul ut med skon på och vilka härliga färger det är på SP
Gud vad du är duktig. Hur har du gjort skon?? Snacka om att man blir sugen och testa att göra så fina tårtor. Mycket fin blogg du har. Tittar in varje dag..
Carina:
Tack så jättemycket!!!
Jag hittade en mall på cakecentral http://cakecentral.com/cake-photo-81322.html
och beskrivningen http://cakecentral.com/articles/124/how-to-make-a-gumpaste-shoe
Lycka till!!!
Läcker tårta! Älskar zebramönster, rosa o skor så denna tårta skulle vara en perfekt Lisa-tårta oxå ;-)
Läcker tårta :)
Så härlig!! Hade varit en helt perfekt tårta till en av mina vänner som fullkomligt älskar skor ;-)
Tack så mycket. Nu kanske man kan prova att göra skon, såg inte allt för svårt ut. Tack för ditt snabba svar.
Jättefräck!!!
Jättefin tåta. Skon blev jättefin.
Fin blogg :)
Jätte många fina tårtor.
Tittar in här snart igen, Jag letar lite efter inspiration till dotterns tårta på hennes två års dag :)
Vad snygg tårta!! Har bestämt mig för att prova göra en högklackad sko på min egen födelsedagstårta och den ska också gå i svart och rosa, har bilden i huvudet sen får vi se hur de blir :)
Undrar vad du brukar spackla tårtorna med? Och händer de att sugarpasten blir mjuk och klibbig när de är varmare. När jag gjorde tårta i förrgår så kändes den inte riktigt som den brukar så jag funderar på om de har med å göra att de var så varmt i lägenheten?
Sååååå grym, love it !!
undrar hur du gör din champangemousse? jag har champangearom men vet ej hur jag ska fixa till det?
Emelie:
Jag gör efter det här receptet http://www.familjeliv.se/Matliv/Bloggar-9-39/b112102p1130875.html
Men om man som jag har champangearom, kan jag ta bort gelantinet kanske?
Emelie:
Gelatinet kan du inte ta bort i det här receptet, då får du en rinnande/flytande fyllning.
Du kan ju göra ett helt eget recept annars.. Ev bara smaksätta grädde med champagnearom och vispa rätt hårt.
Lycka till!
Aldrig sett så fräcka tårtor som här, wow, helt mållös, grym du är!!!
En sann konstnär är vad du är!
www.alexandrastyle.se