Linda Runn
Om mig:
I norrköping bor denna tvåbarnsmamma som i augusti 2008 upptäckte den tidsödande sysselsättningen "Baka tårta" I den här bloggen kommer hon visa det som bakas och lite från vardagen som tvåbarnsmor och sambo.

Hello Kitty till Emilia 4 År

Denna populära Kattflicka har gått och blivit många småtjejers favorit, och givetvis ska hon finnas med på tårtan också.
Den här tårtan ger 10 bitar +Glittrande detaljer

Tjocka lager fyllning ger godare och högre tårta, det är ju fyllningen som är det godaste?? Eller vad säger ni?


Tårtan innehöll:
Ljusa bottnar, jordgubbsmousse, glasscreme, spacklad med grädde, täckt med sp, dekorerad med sp, fp och torrborstade detaljer med glitterpulver
Kommentarer
Postat av: Livan

Att man inte ska gå på massage när man är gravid är en myt som uppkom på 70-talet. Nu har de forskat i det hela och man har "kommit på" att så länge mamman mår bra så mår barnet bra.. vilket är helt logiskt. Att ligga på spikmattan finns det heller inget dåligt i, det som händer när man ligger på en spikmatta är att det frigörs ett hormon som heter Oxytocin. Oxytocinet är vårt lugn-och-ro hormon. Det utsöndras bl.a. vid amning, skön beröring, massage, meditation, när du lyssnar på musik du tycker om, går en härlig promenad, motion, dans, ridning, av en god middag etc. När oxytocinnivåerna höjs sjunker stresshormonsnivåerna i din kropp. Oxytocinet gör oss socialt öppna, förbättrar vårt arbetsminne och självläkningen i kroppen. Trasiga eller slitna vävnader lagas och nya celler växer till där så behövs. Vår smärttröskel höjs, blodtrycket sjunker och oro och ångest dämpas. Stora doser av oxytocin gör oss dåsiga. Oxytocinet är alltså kroppen eget ”lyckopiller”. Med andra ord så är det snarare tvärt om, det är JÄTTE BRA att ligga på spikmattan när man är gravid. Har man ont, är stressad, har ångest osv så mår bebisen däremot inte alls bra.Men tack för kommentaren :)

2010-01-03 @ 14:27:30
URL: http://liivligt.blogg.se/
Postat av: Beauty By Beata

Gud, du är verkligen grym på det där!!

Och tack för lamptipset måste dit och titta på den silvriga!

2010-01-05 @ 22:10:45
URL: http://beatas.se
Postat av: Malin Kungshammar

Hej!!

Hittade din sida av en REN SLUMP (Genom Jenny Fridse´ns blogg)!! Men GUUUD vilka UNDERBARA tårtor du gör!!! Rena KONSTVERKEN!!!OM man skulle vilja beställa nån gång, går det för sig?? ;-) O vad tar du för dina OTROLIGA tårtor?? Har lite barn i släkten bla som skulle ÄLSKA Hello Kitty o Bamse tårtor på sina födelsedagar bla!! ;-)

OTROLIGT!!! Du måste vara STANS BÄSTA!!!

M.V.H:

Malin Kungshammar

2010-01-08 @ 12:12:10
URL: http://www.nogg.se/MalinKungshammar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Rund tårta
Diameter cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Fyrkantig tårta
Längd cm
Bredd cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Matbloggstoppen

RSS 2.0