Linda Runn
Om mig:
I norrköping bor denna tvåbarnsmamma som i augusti 2008 upptäckte den tidsödande sysselsättningen "Baka tårta" I den här bloggen kommer hon visa det som bakas och lite från vardagen som tvåbarnsmor och sambo.

Kronprinsessparets bröllopstårta

Nu har jag hittat lite närmare information om den viktigaste bröllopstårtan i år nämligen Kronprinsessparets tårta från igår.


Tårtan bestod av följande 9 lager:
Daquisebotten (mjuk mandelmarängbotten baserad på mandelmjöl)
Ett lager mandel och chokladkrisp
Champagnemousse
Daquisebotten
Smultroncurd-interiör
Champagnemousse
Ett lager smultronkompott 
Fragilitebotten (mjuk mandelmarängbotten baserad på mandelmassa)
En kappa av champagnemousse
Slutligen är tårtan sprayad med vit choklad runt om

Låter skapligt gott men utséendet hade de väl kunnat göra lite mer spännande...


Eller vad tycker ni??







Kommentarer
Postat av: Anonym

Ser lite plastigt ut tyckte jag, håller med om att det kunde varit lite mer spännande! Man blir mycket mer läskad av dina tårtor :)

2010-06-20 @ 22:03:04
Postat av: karro

håller verkligen med dig. Vart inte alls imponerad av utseendet.

2010-06-21 @ 01:11:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Rund tårta
Diameter cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Fyrkantig tårta
Längd cm
Bredd cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Matbloggstoppen

RSS 2.0