Gluten- och laktosfri cupcake
Glutenfri vanilj cupcake spritsad med laktosfri päron smörcreme, dekorerad med sp blomma med sockerkula
Formarna kommer från Siluett
Vilka fina konstverk du gör, blir så inspirerad =) Hur gör du päronsmörkrämen?
Erica:
Tack ska du ha.
Jag gör en "vanlig" vaniljsmörcreme som jag smaksätter med päronessens.
Mvh Linda Runn
Jättefina, verkligen fint matchat med färgerna! :)
Supersöta! Vad bra att det finns recept så att alla kan äta.
Hej! Igen! (haha)
Ang. Päronmoussen, har du något bra recept på den? Blir det inte alldels för sött och sliskigt om man tar bilar-fluffet och päronmousse som fyllning i en tårta? Eller funkar det utmärkt? Jag velar fram och tillbaka, men vet inte alls vad jag ska fylla min mans tårta med.. En sak är jag i alla fall säker på, att jag vill prova bilar-fluffet!.. :)
Cupcakesen ser supergoda ut!!!! ;P
/Desireé
Desireé:
Hej igen :)
Päronmoussen blir inte sådär sötsliskig.
Vill du inte köra på päronmoussen gör en klassisk glasscreme till eller en fräsch jordgubbsmousse med vaniljyoghurt i.
Mvh Linda Runn
Hej Linda!
Om några veckor ska vi ha personalfest på jobbet, jag har åtagit mig att baka tårtorna. Har en kollega som är allergisk mot mjölkprotein, men det är klart att han ska få någon efterrätt han också. Han är alltså inte bara laktosallergiker, utan alla mjölkprodukter går bort. Har du några tips? Planen är en egen liten cupcake åt honom, men vad och hur gör jag?
Vore jätteglad för lite tips! :)
/B
Hej.
Först vill jag säga att du gör riktigt fina saker på din blogg (tårtor,cupcakes mm)
I april nu ska vi ha dop för min son och jag tänkte göra cupcakes istället för tårtor att bjuda på och då har jag två gäster som är gluten och laktos allergiker,
Får jag fråga vad du har använt för recept på dessa cupcakes??
Du har inte lust att skicka det till mig??? Tack på för hand
Therese