Linda Runn
Om mig:
I norrköping bor denna tvåbarnsmamma som i augusti 2008 upptäckte den tidsödande sysselsättningen "Baka tårta" I den här bloggen kommer hon visa det som bakas och lite från vardagen som tvåbarnsmor och sambo.

Januari

Tänkte påbörja en liten "Mittbakår 2010" för att sammanställa vad jag har bakat under året som gott.
Tycker ni det är en bra idé?

Jag börjar med Januari







Kommentarer
Postat av: Catrin

du är så otroligt duktig. Vad tar du för ca pris för dina tårtor?

2011-01-09 @ 14:02:13
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/
Postat av: Linda - Cupcakefluffan

Så mycket härliga tårtor

2011-01-09 @ 21:01:32
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: Linda

Jättefina tårtor! Gillar idén med att visa upp dina konstverk från året som gått :-)

2011-01-09 @ 22:11:54
URL: http://bengtssonsbaksida.blogspot.com
Postat av: sara

Hej Linda! Jätte fin blogg och underbara tårtor. Du är otroligt duktig. En fråga, jag har pasta färg från wilton, kan jag färga marsipan med den eller endast sp? Tacksam för svar.

2011-01-09 @ 22:32:54
Postat av: Anonym

Hej Linda! Jätte fin blogg och underbara tårtor. Du är otroligt duktig. En fråga, jag har pasta färg från wilton, kan jag färga marsipan med den eller endast sp? Tacksam för svar.

2011-01-09 @ 22:33:57
Postat av: Gun/kaksmulan

Du har bakat så otroligt mycket fint under året och vi ser fram emot en massa nya mästerverk 2011. Kram

2011-01-10 @ 02:25:27
URL: http://kaksmulan.se
Postat av: Emilie- Mamma till Liam

Hej !

Otroligt fina tårtor du gör.

Jag bakade en tårta förra helgen då jag spacklade med smörkräm, men tårtan började sedan svettas och sjunka ihop lite så jag antar att det beror på att jag hade för lite smör i smörkrämen.

Nu till min fråga: Om jag spacklar med grädde, hur länge håller sig sockerpastan ovanpå då utan att börja svettas och bli ful. Jag bakar tårtan dagen innan så den får stå i kyl och hitta formen och safta till sig.

MvH

2011-01-10 @ 10:05:35
URL: http://grese.blogg.se/
Postat av: Linda Runn

Sara:

Det går jättebra att färga marsipanen med pastafärger.

Du kan färga "allt" med dem.



Mvh Linda Runn



Emilie:

Vad har du för sp?

Jag använder enbart ballinas sp (den innehåller gelatin) och om sp´n innehåller gelatin så kan den ligga direkt på grädde utan att svettas.

Jag har aldrig haft problem med svettandes tårtor när jag använt ballinas sugarpaste.

Jag fyller alltid tårtan dagen innan jag spacklar och täcker då hinner tårtan "sätta sig tillrätta" och så äts tårtan dag 3



Mvh Linda Runn

2011-01-10 @ 21:40:03
URL: http://lindarunn.blogg.se/
Postat av: Sara

Underbar idé och underbara tårtor! :-D

2011-01-11 @ 22:11:18
URL: http://www.cuddlecake.se
Postat av: Emmy Andersson

Snygga tårtor!

2011-01-15 @ 12:12:16
URL: http://emmyandersssson.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Hej!



Tack för en underbar sida...dina tårtor är helt underbara!!!

2011-01-20 @ 14:18:28
Postat av: Linda Runn

Gunilla:

Hej! och tack för att du gillar min blogg!!

2011-01-20 @ 22:52:19
URL: http://lindarunn.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jätte fina tårtor! Om man är intresserad av att börja "designa sina egna tårtor" vilka verktyg och tårtingredienser rekommenderar du att köpa in?

Fint efternamn har du också (o;

2011-07-14 @ 14:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Rund tårta
Diameter cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Fyrkantig tårta
Längd cm
Bredd cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Matbloggstoppen

RSS 2.0