Linda Runn
Om mig:
I norrköping bor denna tvåbarnsmamma som i augusti 2008 upptäckte den tidsödande sysselsättningen "Baka tårta" I den här bloggen kommer hon visa det som bakas och lite från vardagen som tvåbarnsmor och sambo.

Spöket Laban till Benjamin 1 år

Benjamins mamma ville att jag skulle göra en spöket Laban tårta när Benjamn skulle fira sin första födelsedag.
Hon ville hellst att tårtan skulle vara svart, vilket hade blivit så mycket finare.
Men tyvärr så hade jag ingen svart marispan hemma så Benjamins mamma valde grå istället.

På Laban har jag målat med svart pastafärg och en dålig pensel.
Borde införskaffa mig en smal fin pensel när små detaljer ska målas.





Tårtan innehöll:
Ljusa bottnar, mjölk choklad ganache, hallonmousse, spacklad med grädde, täckt med sp, dekorerad med sp och mjuka sockerkulor

Guldbricka från bästa Siluett of Sweden






Kommentarer
Postat av: Stina

Så fin :)

2012-04-08 @ 12:21:36
URL: http://www.tulipansbakverk.blogspot.com
Postat av: Anonym

Gullig, gullig riktig gullig!!

2012-04-08 @ 20:05:14
URL: http://glamorsweetemptations.blogspot.se/
Postat av: Nathalie

hej undrar hur du har gjort mönstret runt tårtan?

2012-06-13 @ 12:51:51
Postat av: Angelica

Hej så fina tårtor du gör, du är en riktigt bra insperation.
Nu undrar jag vad du har andvänt och målat linjena med här??
Tack på förhand!
Mvh Angelica

2012-09-20 @ 23:26:40
URL: http://mittanglabarn.blogg.se
Postat av: Angelica

Haha, om jag hade läst ordentligt hade jag ju sett att det stod redan i texten. TAck!

Svar: ;)Jag skulle dock rekomendera en penna med ätbart bläck som säljs i tårtshopparna.
Lycka till med bakandet!
Kramar Linda
Linda Runn

2012-09-20 @ 23:28:39
URL: http://mittanglabarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Rund tårta
Diameter cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Fyrkantig tårta
Längd cm
Bredd cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Matbloggstoppen

RSS 2.0