Linda Runn
Om mig:
I norrköping bor denna tvåbarnsmamma som i augusti 2008 upptäckte den tidsödande sysselsättningen "Baka tårta" I den här bloggen kommer hon visa det som bakas och lite från vardagen som tvåbarnsmor och sambo.

Päronmousse


Frågan kommer väldigt ofta så jag tänkte skriva ett inlägg om min päronmousse.

Ingredienserna jag använder är:
Päronkräm
Snabbmarsanpulver
Vispad grädde
Päronessens
Några droppar grön hushållsfärg

Jag häller upp lite päronkräm, vispar ner snabbmarsanpulver så det tjocknar lite och droppar på päronessens och hushållsfärg
Tillsist vispar jag grädden och vänder ner.

När jag gör min päronmousse höftar jag väldigt mycket, vilket jag gör väldigt ofta när jag bakar, så jag kan tyvärr inte ge några direkta mått.

Nu vet ni i alla fallhur det går till när min päronmousse blir till.







Trackback

Rund tårta
Diameter cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Fyrkantig tårta
Längd cm
Bredd cm
Höjd cm


Små bitar bitar
Medium bitar bitar
Stora bitar bitar
Matbloggstoppen

RSS 2.0