En tårtpaus
-Hmmmmmmm... en fuktskada som orsakats av att 2 åriga diskmaskinens livslängds aquastopp tydligen gått sönder!?
Hela köksgolvet har bilats upp, tur att jag jobbade och inte var hemma när de gjorde detta!
Just nu har vi hela köksmöblemanget plus allt i bänkskåpen i vardagsrummet.
Kul kul...
Det här betyder alltså att jag inte kommer kunna baka på någon/några månader.
Får trösta er med lite bröllopsbilder vartefter..
Är ni nyfika på tårtan? Jo jag bakade själv!
Usch vad trist =( Men visst är jag nyfiken på bröllopstårtan! Visa bilder snart!
Usch ingen rolig syn, jag vill hellre ha lite bröllopsbilder :-)
Jag hittade precis din blogg!
Underbara tårtor. levererar du till Stockholm? ;-)
Men herregud! Vilken katastrof - när blir det reparerat?
Jag är bara såååå nyfiken på tårtan :-)
Tråkigt med golvet, men snart blir det bra igen :-)
Hej!
Först vill jag bara säga att din blogg är underbar, vilka tårtor du gör!! Kollar in här varje dag :)
Behöver din hjälp lite!
Hittade receptet på chokladganache, har nu på morgonen gjort en med vit choklad och en med dumle som jag ska ha i tårtor till ikväll. Undrar varför den måste stå kallt i minst 6 h? Vad händer om jag vispar ihop det efter 5 h? Var lite dåligt förberedd och var inte färdig med dem förrän 09.30 imorse men hoppas kunna vispa ihop dem vid 15.00. Vad tror du? =/
Ida:
Först och främst STORT TACK till att du gillar min blogg så mycket!
Det känns jätteroligt att kunna inspirera och hjälpa er alla därute.
Anledningen till att man ska låta ganachen svalna ordentligt innan den vispas är att den lätt kan skära sig och inte alls bli tjock när du vispar upp den.
Troligtvis borde det inte vara några problem att vispa den nu.
Men jag tar inga chanser, brukar alltid förbereda den här sortens fyllning kvällen innan.
Lycka till!
Mvh Linda Runn Hägerström
Hej.
Jätte fin och inspirerande blogg du har.
Många gånger som jag fått tips och idéer här ifrån till mina tårtor.
Gör själv endel tårtor och brukar göra enkel chockladgrädde eller chockladganach ihop med hallongrädde.
men har aldrig innan gjort ganache på dajm.
Så nu undrar ju jag hur det blir? Allt smälter väll inte. eller?
Sen undrar jag vilka storlekar du har på formar till botten och hur många brukar du säga att det är till?
Krångligt det blev men hoppas du förstår=)
Min blogg om mina tårtor:
www.bakat-med-karlek.blogspot.com
Kram Linda