Bröllopstårta med röda rosor
Den här sommaren har det blivit ett par bröllopstårtor och denna tårta var lite av det klassiska slaget med röda rosor och pärlemor pärlor.
Det tråkiga med att använda sockerpasta under denna varma, fuktiga årstid är att den gärna vill svettas när den kommer från kylskåpet ut i värmen vilket såklart försvårar arbetet endel.
Tex var det totalt omöjligt för mig att sätta dit texten jag förberett, på tårtan.
Som tur var var det inget problem för brudparet.
Önskar jag hade ett kylrum att stå och dekorera i sommartid :)
Tårtan vad bakad för 40 personer och i storlekarna 25, 20 och 15 cm
Jag fick höra att den hade gått åt i ett naffs :)
Tårtan innehöll:
Ljusa bottnar, rårörda hallon med snabbmarsanpulver, dumlekolacreme, spacklad med grädde och täckt och dekorerad med sp och mjuka sockerpärlor
Det tråkiga med att använda sockerpasta under denna varma, fuktiga årstid är att den gärna vill svettas när den kommer från kylskåpet ut i värmen vilket såklart försvårar arbetet endel.
Tex var det totalt omöjligt för mig att sätta dit texten jag förberett, på tårtan.
Som tur var var det inget problem för brudparet.
Önskar jag hade ett kylrum att stå och dekorera i sommartid :)
Tårtan vad bakad för 40 personer och i storlekarna 25, 20 och 15 cm
Jag fick höra att den hade gått åt i ett naffs :)
Tårtan innehöll:
Ljusa bottnar, rårörda hallon med snabbmarsanpulver, dumlekolacreme, spacklad med grädde och täckt och dekorerad med sp och mjuka sockerpärlor
Kommentarer
Postat av: Emelie
Otroligt vacker!
Postat av: evelina
såg din fina tårta med rosor o ränderpå sidan med silverkulor!!superfin verkligen! undrar bara hur man gör "ränderna" på sidan?
Postat av: Linda Runn Hägerström
Evelina:
Taaaaaack!
Finns bland steg-för-steg beskrivningarna :)
Med vänlig hälsning, Linda
Postat av: Linda
Hei,superfin kake.Lurer på hvordan du får festet de kulene i mønsteret på best mulig måte?Og hvilke kuler bruker du?
Svar:
Linda Runn
Trackback